onsdag 8 april 2009

Warberg - Balrog 9 - 6

Här har ni ett litet referat och en sammanfattning av matchen Mellan warberg - Balrog

Period 1:

Hyffsat jämnt i första perioden, möjligt att Warberg kanske hade lite mer chanser men den stora skillnaden var målvakterna, då Nieth i AIK läckte som ett sål och släppte in så gått som allting som gick mot mål, men som sagt ganska jämnt spelmässigt slutade 4-1 till warberg efter första

Period 2: Balrog gör en drastisk förändring och gör mig helt stum hemma i TV-soffan genom att gå ut och göra 4 raka mål mot mästarlaget warberg och ta ledningen med 4-5, och Balrogs Blomberg var inblandad i samtliga 5 poäng. warberg kvitterar och tar ledningen med 6-5 i slutet av perioden , men är endå fruktansvärt impad av detta Balrog som hittat något...

Period 3: Warberg gör 7-5 ganska tidigt, men Balrog fortsätter kämpa och efter en riktig kanon av hagberg står det bara 7-6 till warberg, men mot slutet går luften ur balrog som inte riktigt orkar med warbergs tempo och matchen slutar till sist med 9-6 seger för WIC...

Sammanfattning: Hårt tufft och framförallt målrikt. Mycket jämnt spelmässigt men första perioden avgjorde då Balrog var det sämmre laget vad gällde målvakträddningar