söndag 5 april 2009

TV 4 Sport, dåligt för sporten ?










Sista kvartsfinalen mellan Falun - Warberg , visas ur den sedan förra året "nya" vinkeln


Den frågan har jag ställt mig många gånger, ifall tv4 sport var bra eller dåligt för sporten, Och jag vet fortfarande inte säkert, vad tycker ni ?.

Visserligen har TV 4 sänt fler grundseriematcher än vad SVT brukar göra, men när det är semifinaler tycker jag ( Med tanke på att det är så slappt spelschema) att man ska kunna sända både semifinal serienerna. För de supportrar som vill följa sitt lag på bortamatcher och i övrigt för annat folk som är intresserat så bör man , enligt mig sända båda serierna, man spelar ändå inte mer än 2 matcher i veckan, ska inte vara några svårigheter. Men Nejdå istället satsar de på att sända från kvalserien i hockey som redan är avgjord i princip, helt värdelöst...

Tror även att tittarsiffrorna sjunkit sedan tv 4 sport tog över, då inte alla har den kanalen och dessutom är det nog flera som checkar vad som är på SVT än 4 sport. SVT hade också en mycket bättre bredd då de sänder sport i både 1,2 och 24;an och kunde därför följa matcherna bättre, med tillgång till flera kanaler. Sedan är det ju vissa som är emot TV 4 nya vinkel, men det är en vanesak bara, kul att prova något nytt iallafall. Men det nya golvet har man lyckats med, speciellt ur spelarnas synvinkel då de flesta är mycket possitiva.

Så vad tycker ni har TV 4 sport varit en topp eller flopp för innebandyn?

1 kommentar:

  1. Förstår inte varför Tv4 Sport filmar matcherna från kortsidan!
    www.innebandy.se's slogan är "Hänger du inte med är du inte snabb nog" vilket kameramännen på Tv4 Sport inte verkar vara. Men oj vad mycket roligare innebandyn hade varit att titta på om den sändes från långsidorna.

    SvaraRadera