torsdag 16 april 2009

IBF Falun, årets skräll ?

Att IBF Falun slog ut IKSU i Dam-semin måste väll ändå har varit en av de största skrällarna i årets slutspel? Men IBF Falu-fan som man är så var det en mycket välkommen överraskning.

Anledningen till att Falun lyckats så bra på Dam sidan (och även herrsidan) är framförallt för att det finns mycket hjärta i laget. en för alla , alla för en! Sen måste även lyftas fram att man har en mycket hårt arbetande styrelse i IBF som hela tiden kommer med nya idéer som tex enkronasmatcher för att locka publik och den nya IBF falun låten, som ni förövrigt kan hitta på www.ibffalun.com

Nu väntar en final mot Balrog i finalen. Ett Balrog som kommer gå ut som stora favoriter och som är ytterst revansch sugna sedan förra årets upplaga av sm-finalen, men som sagt, falun är ett lag med hjärta och kommer kämpa in i det sista.

Tyvärr har jag själv inte lyckats få tag på någon biljett till finalen trots ett letande på blocket i flera veckor, men kommer självklart sitta spikad framför TV;n för att se årets häftigaste idrottsfest - Sverige , stockholm , Globen !


Ha det fint / Frallan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar