söndag 25 oktober 2009

Säsongen Igång!

Äntligen! Nu är innebandysäsongen igång igen. Har varit och kollat på Faluns inledande hemmamatcher och spelet har sett riktigt bra ut men ändå har de fått bita i det sura gräset i två riktigt onödiga förluster.

I Pixbo mötet kvitterade "red fox" med 13 sekunder kvar av matchen och 1 minut in i sudden avgör de till faluns stora besvikelse

I matchen mot helsingborg tar falun ledningen med 4-0 redan 6 minuter in i matchen och 3 mål inom 1 minut. helsingborg kommer ikapp till 4-2 efter första perioden, falun gör ett snabbt mål i andra till 5-2 och helsingborgarna känns på nehörigt avstånd, men så börjar upphämtningen och 2;a perioden slutar 5-5.

I tredje perioden gör falun 6-5 3 minuter in i matchen och har vittring på ännu ett mål men istället blir det ett ribbskott och helsingborg kan kontra in 6-6 efter det kommer 6-7 och 6-8 i tom bur efter en massiv falu press. matchen slutar 7-8 efter ett ironiskt mål av Christian Wagneryd i matchens allra sista sekund.

Förrutom att falun halkar efter lite ser väll toppen ut ungefär som vanligt, det vill säga storvreta, warberg, AIK, Täby och strax därefter 5-8 Dalen,Balrog(Falun),pixbo, och överraskande helsingborg på en 6;e plats.